YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, İhtisas Üniversiteleri Rektörleri İle Birlikte Bitlis’in Tarihi ve Turistik Alanlarını Ziyaret Etti

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma" toplantısı için gittiği Bitlis'te, ev sahibi Üniversite olan Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş rehberliğinde, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak’ın yer aldığı İhtisas Üniversiteleri rektörleri ile birlikte şehrin tarihi ve doğal mekânlarını ziyaret etti.

Toplantının ikinci gününde gerçekleşen gezide, Prof. Dr. Özvar ve beraberindeki heyet, Bitlis'in eşsiz doğal güzelliklerini ve tarihsel mirasını keşfetme fırsatı buldu.

UĞUR BAŞALAN (0484) 212-1111 / 3534
11 Mayıs 2024