Üniversitemiz 3 Yeni Bölüme Öğrenci Alacak

Üniversitemiz tarafından Yükseköğretim Kuruluna (YÖK) yapılan başvuru sonucunda; 2022-2023 öğretim yılından itibaren Üniversitemizde 3yeni programa öğrenci alınmasına karar verildi.

Kurulduğu günden bugüne belirlediği hedefler bakımından sadece illimize veya bölgemize değil Ülkemizin her tarafına hitap edecek bir potansiyele ulaşma çabasında olan Üniversitemiz günümüz konseptine uygun, güncel bölüm ve programları aktif hâle getirmek amacı ile daha önce Yükseköğretim Kuruluna (YÖK) yapmış olduğu başvuru sonucu üç yeni bölüme kavuştu.

YÖK’ün aldığı karar gereği 2022-2023 öğretim yılında; Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği bölümüne 20, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümüne 40, Tasarım Meslek Yüksek Okulu İç Mekân Tasarımı bölümüne 30 öğrencinin alınması uygun görüldü.

7 Temmuz 2022