SUBÜ İle Ortak Engelsiz Üniversite Eğitimleri Gerçekleştirildi

Üniversitemiz ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğünün gerçekleştirdiği akademik ve idari personellere yönelik ‘Engelsiz Üniversite Eğitimleri’ gerçekleştirildi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Engelsiz Üniversitesi Koordinatörlüğü ev sahipliğini yaptığı ‘Engelsiz Üniversite Eğitimleri’ programına Siirt Üniversitesi ve SUBÜ akademisyenleri ortak çalışmalarla katkıda bulundu.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK)’ün teşvikiyle; öğrencilerin eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımlarına destek olmayı; gerekli uyarlamaların, altyapının, donanımların sağlanmasını ve üniversitelerde engelsiz ekosistem oluşturulmasını amaçlayan eğitimlere akademisyenlerin yanı sıra ilgili personeller de katıldı.

‘Engelsiz Üniversite Eğitimleri’ süreci ile akademisyen ve idari personellerin ‘Engelsiz Üniversite’ alanında bilgi ve beceri seviyelerini arttırmak ve elde edilen bilgileri eş zamanlı olarak diğer üniversitelerle de paylaşmak amaçlanıyor.

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
27 Nisan 2021