Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, Yapımı Devam Eden Projeleri Yerinde İnceledi

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, Üniversitemiz Kezer Yerleşkesi kampüsünde yapımı devam eden çalışmaların geldiği son durumu tespit etmek amacıyla  'Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji ve Çevre Düzenleme Yapım İşi' ve 'Siirt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO-Sağlık Yüksekokulu Binası ve Çevre Düzenleme İkmal Yapım İşi'ni yerinde inceledi. Proje kapsamında yürütülen çalışmalarda gelinen son aşama hakkında yetkililerden bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak’a, Üniversitemiz üst yönetimi de eşlik etti.

 

Devam eden çalışmaları büyük bir titizlikle takip eden Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, ilk olarak geçtiğimiz aylarda temeli atılan ve yapımı devam eden 'Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji ve Çevre Düzenleme Yapım İşi'ni ziyaret ederek, inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı. Tıp Fakültesinin tamamlanmasıyla Siirt’e ve Siirt Üniversitesine katmadeğer sağlaması; modern eğitim olanakları, ileri teknolojiyle donatılmış laboratuvarları ve geniş kapsamlı araştırma merkezleri ile öğrencilere en iyi eğitim ortamının sunulması amaçlamaktadır. 

 

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, daha sonra ise yapımı devam 'Siirt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO-Sağlık Yüksekokulu Binası ve Çevre Düzenleme İkmal Yapım İşi'ni ziyaret ederek, burada da yetkililerle görüştü ve inşaatın ilerleyişini inceledi. Sağlık alanında nitelikli eleman yetiştirilmesi amacıyla yapılan bu binanın, öğrencilerimize daha iyi eğitim imkânları sağlayacağına dikkat çekti.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Üniversitemizin fiziki altyapısını güçlendirmek ve öğrencilere en iyi eğitim ortamını sunmak için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti ve hizmet etmenin de üniversitelerin görevleri arasında yer aldığını vurgulayarak “Üniversitemizde devam eden 'Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji ve Çevre Düzenleme Yapım İşi' ve 'Siirt Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO-Sağlık Yüksekokulu Binası ve Çevre Düzenleme İkmal Yapım İşi' süreçlerimiz var. Bunları yerinde takip etmek ve eksiklerin giderilerek bir an önce tamamlanmasını sağlamak amacıyla incelemelerde bulunuyoruz. Üniversitemizde hayırlara vesile olacak, güzel hizmetler verecek binalarımızı kısa süre içerisinde hayata geçirmiş olacağız.” dedi.

ŞERİF ÖZBEY (0484) 212-1111 / 3533
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
4 Temmuz 2024