Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, Öğrenci Kalite Komisyon Üyeleri ve Öğrenci Kalite Topluluğu İle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak, Üniversitemizin kalite süreçlerine öğrenci katılımını sağlama gündemiyle, öğrencilerden oluşan Öğrenci Kalite Komisyon Üyeleri, Öğrenci Kalite Topluluğu Yönetimi ve danışman hocalarıyla Senato Odasında bir araya geldi.

Toplantı öğrencilerin faaliyetlerini içeren brifing sunumuyla başladı. Sunumda; öğrenci kalite komisyon çalışmaları, çalışma planları, topluluk etkinlikleri gibi konular yer aldı. Öğrenci gözüyle Üniversitemizin kalite süreçlerinin değerlendirildiği toplantıda ayrıca öğrenciler dilek ve önerilerini Üniversitemiz üst yönetimine bildirme imkânı da buldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat Şındak’ın öğrenci kalite faaliyetlerinin desteklenmesi ve öğrenciler arasında bilinirliğinin arttırılması için gereken desteğin devam edeceğini; bununla birlikte öğrenci kalite komisyonu ve kalite topluluğunun çalışmalarının Üniversitemiz için değerli olduğunu belirtti ve ilgililere teşekkür etti.

UĞUR BAŞALAN (0484) 212-1111 / 3534
14 Mayıs 2024