Ziraat Fakültesinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Verildi

Ziraat Fakültesi Dekanlığı ve Teknoloji Transfer Ofisi’nin ev sahipliğinde “Girişimcilik Şenlik Okulu” programı gerçekleştirilmiştir. 17 Haziran 2022 tarihinde yapılan programda Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem ÖZKAN, girişimcilikte elde ettikleri birikimleri toplumla paylaşmak için bir sosyal sorumluluk projesi olan Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Girişimcilik Şenlik Okulu (GİŞO) kapsamında toplumda girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak, gençleri girişimciliğe özendirmek, gençleri Ar-Ge ve inovasyon odaklı projelerle katma değerli ürünler üretimine yönlendirmek amacıyla olduğu kadar tekno girişimcilik yanında sosyal girişimcilik alanında da uygulamalı eğitim vermiştir. Akademik ve idari personel ile öğrencilerimizin katıldığı eğitim sonunda uygulama olarak küçük bir yarışma düzenlendi. “Ekip mi?  Parlak bir fikir mi?” daha önemlidir kurgusu oyun/rekabet eşliğinde verildi. Renkli anların yaşandığı oyunda 1. olan gruba Özkan’ın küçük bir armağan oldu.
NEDİM BOZDAĞ (0484) 212-1111 / 2811
21 Haziran 2022