Yabancı Diller Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İngilizce Hazırlık Programı Muafiyet Sınavı

·         İngilizce Hazırlık Programı Muafiyet Sınavı 25 EYLÜL Pazartesi günü Yabancı Diller Yüksekokulunda yapılacaktır.

·         Zorunlu İngilizce hazırlıktan muaf olmak isteyen öğrencilerden yeni kayıt yaptıranlar veya kaydı aktif olanlar bu sınava katılabilirler.

·         Muafiyet Sınavına katılım için ayrıca bir başvuru yapılmasına gerek yoktur.

·         Sınav iki oturum halinde yapılacaktır, öğrencilerin her iki oturuma katılması gerekmektedir.

·         Yazılı sınav sabah 09:00'da yapılacak olup sözlü sınav aynı gün içinde 11:00-17:00 saatleri aralığında gerçekleşecektir.

·         Yazılı-sözlü sınava katılım için öğrenci listeleri, sınav günü Yabancı Diller Yüksekokulunda oturumların gerçekleşeceği dersliklerin kapılarına asılacaktır.

·         YDS, YÖKDİL veya YÖK tarafından eşdeğerliği kabul edilmiş sınavlardan yeterli puan alan ve zorunlu İngilizce hazırlıktan muaf olmak isteyen öğrencilerin, gerekli belgeleri bir dilekçe ile en geç 22 Eylül’e kadar Yabancı Diller Yüksekokulu öğrenci işlerine teslim etmesi gerekmektedir.

ADNAN KARANFİL (0484) 212-1111 / 3856
8 Eylül 2023