Tarımsal Biyoteknoloji-Üniversite Sanayii İşbirliği (AGRIBIOTECH Projesi) Çevrimiçi 2. Semineri

Değerli Araştırmacılar,

ABD Büyükelçiliği tarafından desteklenen ve aşağıda künye bilgileri verilen AgriBiotech Turkey Projesi kapsamında 23 Şubat 2021 Salı günü 14:00 - 16:00 arasında proje kazanımlarını yaygınlaştırma seminerlerinin ikincisi düzenlenecektir. Tarımsal Biyoteknoloji alanında çalışan siz değerli akademisyenlerimizi, araştırmacılarımızı ve firma temsilcilerini eğitimimize bekliyoruz. Katılımcılara eğitim sonunda dijital katılım belgesi düzenlenecektir.

Eğitim için aşağıdaki linkten kayıt formunu doldurup Zoom linkinden katılabilirsiniz.

Kayıt Formu: AgriBiotechTurkey Katılım Formu

Zoom Linki: AgriBiotech Zoom Linki

PROJE KÜNYESİ:

Proje Adı: Türkiye'de Tarımsal Biyoteknoloji Alanında Girişimcilik ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Faaliyetlerinin Artırılmasına Yönelik Farkındalık Çalışmaları

Başlangıç - Bitiş Tarihi: 7 Mayıs 2019 - 31 Mayıs 2021

Proje Yürütücüsü: Prof. Dr. E. Sümer Aras (Ankara Üniversitesi)

Proje Ortakları: Atatürk Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Siirt Üniversitesi ve Michigan State Üniversitesi

Websitesi: http://www.agribiotechturkey.com/#events

NEDİM BOZDAĞ (0484) 212-1111 / 2811