Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Bilgilendirme Toplantısı

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımız tarafından 28 Aralık Çarşamba günü Rektörlük A Blok Fuaye Toplantı salonunda 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında öğrenci işleri ilgili yapılacak hususları değerlendirmek üzere bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Ders kaydı, Yatay geçiş, Yöksis işlemleri, Ders muafiyetleri, Yabancı uyruklu öğrenciler, Askerlik işlemleri, Öğrenci harç işlemleri ilgili konularda bilgiler verildi. Toplantıya Öğrenci İşleri Daire Başkanımız Gülahmet İPEK, Siirt Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Fatih BAYRAK, akademik birimlerimizin öğrenci işlerinde görev yapan personel ile Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü personeli ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeli katılmıştır.
SERHAT NAS (0484) 212-1111 / 3559
3 Ocak 2023