Eruh MYO Yurt Sonuçları

Başvurular E-posta yoluyla alındığından Başvurduğu halde ismi listede olmayan Öğrencilerimizin eruhmyo@siirt.edu.tr mail adresine mail atarak başvuru bilgilerini kontrol ettirebilir.

Eruh Öğrenci Yurtlarına Yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin listeleri ekte sunulmuştur. Listeler KVKK kapsamında kişiler veriler korunarak gizlenmiştir. Öğrencilerimizin İsmi ve Soyisimlerinin ilk 2 harfine ve T.C. Numaralarının ilk 3 rakamına göre yurt sonuçlarını kontrol etmelilerdir.

Yurt Kayıt Tarihlerimiz:  04.10.2021-08.10.2021 arasında yapılacaktır.

Yurt Kaydı İçin Gerekli Evraklar:
1. Kimlik Fotokopisi
2. Yurt Öğrenci Bilgi Formu
3..Banka Dekontu

Not: (Aylık yurt ücreti 100,00 TL olup ilk ay 1 aylık depozito alınacaktır.)

Asil listede adı bulunan Ziraat Bankası Siirt Şubesindeki 0094 49277131 5001 (İBAN NO: TR100001000094492771315001) numaralı Siirt Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı hesabına 200 TL yatırmaları gerekmektedir. Listede bulunan öğrencilerin belirtilen tarih aralığında başvuru yapmamaları halinde; haklarından vazgeçmiş sayılacaktır.

Yurdun İmkânları;

Yurdumuz Barınma amacı taşıdığından yemekhane ve kantin hizmetleri bulunmamaktadır. Yemekhane ve kantin hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz binasında yer almaktadır.

Yurtlarımız Kalorifer sistemi ile ısınma sağlanmakta. Ayrıca öğrencilere Nevresim Takımı ile 1 adet battaniye verilmektedir. Kış mevsiminin göz önünde bulundurarak öğrencilerimizin isteğe bağlı olarak kişisel olarak da Nevresim Takımı, Battaniye, Yorgan vb. malzeme getirebilirler.

Öğle Yemeği Ücreti Öğrenci İçin: 2,75 TL

Yurt Ücreti Aylık: 100 TL

Yurtlarda Barınacak Tüm Öğrencilerimiz İlgili Kurumların ve Üniversitemizin alacağı tüm Pandemi Tedbirlerine uymakla sorumludur.

Yurtlarımızda barınacak öğrencilerin 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Eğitim Faaliyetlerinin Yürütülmesine İlişkin Esaslar uyacaklarını kabul etmiş sayılacaktır.

Esasların 8-9 maddelerinde belirtilen hususlara kayıt sırasında gelecek öğrenci ve refakatçılarının uymak zorundadır. Kayıt sırasında azami refakatçı ile gelinmesi Pandemi koşulları göz önüne alınarak hareket edilmelidir.

8) Tüm personel, öğrenci ve misafirlerin yerleşkelere COVID-19 aşı kartı, en çok 72 saat öncesine ait negatif PCR testi sonucu ve en fazla 90 gün öncesinde covid-19 hastalığını geçirdiğine dair belge ibraz etmesi durumunda  kabul edilmesine,

9)      Üniversitemizin kapalı mekânlarında maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymanın zorunlu olması, derslik ve laboratuvarların havalandırılması konusunda hassasiyet gösterilmesi ve ilgili ders sorumluları tarafından gerekli tedbirlerin alınmasına,

Ekte Öğrencilerimizin Ayrıca Uyması Gereken ve Yurtlarla ilgili yer türlü idari bilgilendirmenin yapıldığı Yurt Yönergesine uymakla sorumludur.

MEHMET AZGER (0484) 212-1111 / 3860
Eruh Meslek Yüksekokulu